Persbericht

“Het Nederlandse avontuur heeft onze horizon verbreed”

By 28th juni, 2019 Juni 1st, 2022 Geen reacties

“Het Nederlandse avontuur heeft onze horizon verbreed”

28 juni 2019

Vorige Maand interviewden we de drie Spaanse studenten Jose Antonio Fernández, Alejandro Ruiz en Lucia Blanco over hun werkervaringsproject bij Future Connections in Etten-Leur. Hun werk in Etten-Leur zit erop en we spreken hen opnieuw, om te zien hoe ze terugkijken op hun tijd in Nederland.

“We hebben gewerkt aan een Business Intelligence-project, waarbij we een tool hebben ontwikkeld voor klantenservice en backoffice van Future Connections. Begin juni is de eerste versie van Reddie Report gepubliceerd en we zijn erg trots op hoe die is uitgepakt. In deze eerste versie draait het vooral om Business Analysis. Het implementeren van Business Intelligence-processen zal een uitdaging zijn, maar we staan ​​te popelen om er aan te blijven werken! We hebben veel geleerd van het ontwikkelen van deze eerste versie. Dat heeft ons bewezen om hard te blijven werken”, zegt Jose.

De studenten werken ook aan andere projecten. Alejandro: “We leggen daar nu de laatste hand aan. We hebben er heel veel moeite ingestoken en we hopen goede cijfers te krijgen, omdat we hebben verzameld om echt uit te blinken. Naast onze andere eigen projecten hebben we ook gewerkt aan interne projecten van Future Connections, zoals continue integratie via al onze apps en nieuwe implementatie-omgevingen.”

Hoe de studenten terugkijken op hun tijd bij Future Connection? “Wij denken dat het voor beide partijen vruchtbaar was, omdat we veel ervaring hebben opgedaan in gebieden die nieuw zijn voor ons, maar onze collega's hebben ook veel van ons geleerd over het ontwikkelingsproces. We hebben genoten van onze tijd hier en we hebben geweldige herinneringen gemaakt aan Spanje, bijvoorbeeld van ons bezoekje aan NAC of het vieren van Feria de Abril met onze collega's. Bovendien heeft ons Nederlandse avontuur onze horizon verbreed. Mensen genieten hier op een andere manier van het leven en het is een verrijking om dat mee te maken. We vinden het jammer dat we moeten vertrekken, nu het eindelijk een beetje mooi weer wordt in Nederland. Maar aan de andere kant hebben we zon genoeg in Málaga!”

Het einde van de stage is niet het einde van de drie Spaanse studenten bij Future Connections, zegt Lucia. “We studeren eind juni af en daarna hebben we een welverdiende vakantie, voordat we aan de slag gaan… bij Future Connections! Ik ga terug naar Etten-Leur en zowel Jose als Alejandro zullen gaan werken in het kantoor in Málaga. We hebben besloten om verder te gaan binnen dit bedrijf, omdat dat verleden bij onze ambities en omdat we erg verdeeld zijn over de projecten van Future Connections. '

Deel dit: