La frontera de España-Gibraltar ya cuenta con VAx de Future Connections

20 november 2020

Gracias a Gunnebo Integrated Security Iberia, hemos incorporado nuestra solución de conteo VAx en la frontera tussen España en Gibraltar.

VAx De component van het systeem donde se procesa el video y se produce the computación más intensa del system. Als u een sensor gebruikt om gegevens vast te leggen, gebruikt u het streamen van RTSP voor uw commerciële IP-camera.

foto van onze grijze vaxbox

Om de methodes van Deep Learning te gebruiken om een ​​frame te analyseren en een reeks objecten te detecteren met een waarschijnlijke vaststaande locatie en beeldlocatie. Het zijn allemaal objecten die personen zijn, voertuigen en andere objecten die je kunt gebruiken om model- en posteriormente-identificaties in te voeren, verhalen die deel uitmaken van het huis van Frontera, fietsen en motorfietsen.

Een cada uno de los objetos se les asigna un identificador para poderlo dentro de la imagen del video e ir viendo como cambia su posición.

Als je een esta-detectie hebt gedaan, kun je meerdere zonen in het beeld definiëren, en als je rekenkundige objecten, ej persona's, kunt u een zone binnengaan of een gebied bereiken (in dit geval, de frontera) of objecten die een bepaalde zone en een lange levensduur hebben tiempo.

Deze informatie transformeert een metadatatie en overdracht via een software of Dashboard VAx-MS voor latere manipulatie en extractie van informatie.

dashboard met softwaregegevensAls de conteo VAx-oplossing een snelle implantatie in de Frontera heeft, staat een automatisering van een trabajo toe dat de tiende keer een mano is. Gracias al uitgerust met desarrollo-software de Future Connections en de flexibiliteit van de oplossing en de export van data, ze kunnen de meeste rapporten voor de klant personaliseren.

De oplossing maakt het mogelijk dat elke gebruiker informatie krijgt over het gebruik van een aantal auto's of persoonlijke toegang tot verschillende soorten auto's in de vorm van automatische tussenpozen die nodig zijn om verschillende tussenpozen te onderscheiden.

Deel dit: