Press Release

We zijn uitgeroepen tot een van de Top 250 Groeibedrijven in Nederland!

By 4th June, 2021 March 25th, 2022 No Comments

We zijn uitgeroepen tot een van de Top 250 Groeibedrijven in Nederland!

Posted by Elena Millan | 4th June, 2021

Ondanks de zware tijden waarin we ons bevinden tijdens de COVID-19 pandemie, is Future Connections in het jaarlijkse Top 250 Scaleup 2021 rapport genoemd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het jaarlijkse monitorrapport, dat voor de vijfde keer verschijnt, is het resultaat van een samenwerking tussen het Erasmus Centre for Entrepreneurship, onderdeel van de Rotterdam School of Management at the Erasmus University of Rotterdam, en Nlgroeit, een initiatief van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Kamer van Koophandel, NLevator en NL2025.

Zoals alle 250 innovatieve bedrijven die in het rapport van dit jaar worden genoemd, heeft Future Connections de trend doorbroken en voor groei gezorgd in een tijd waarin alle aspecten van ons leven op de proef zijn gesteld, de economische groei van alle landen in gevaar is gebracht en de arbeidsmarkt tot op zijn grondvesten is geschud. Julien Beenakkers, onze CEO, merkte op: “De vraag naar communicatie en digitalisering is de afgelopen tien jaar versneld, maar de COVID-19 pandemie heeft de snelheid van deze ontwikkelingen extra verhoogd. De vraag naar ons customer operations portfolio maar ook onze netwerk intelligence, data analytics en software automatiseringsdiensten is sterk toegenomen en heeft de uitbreiding van ons personeelsbestand ondersteund. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers omdat we ernaar streven om diensten en producten van topkwaliteit te leveren aan de telecom operators, service providers en de grote ondernemingen- in Nederland en daarbuiten”.

Om in het Top 250 Scaleup-jaarrapport te worden opgenomen, moeten Nederlandse bedrijven tussen december 2017 en december 2020 een gemiddelde jaarlijkse groei van ten minste 20% in fulltime-equivalent (FTE) en/of omzet realiseren. Daarnaast moeten ze aan het begin van de meetperiode minimaal 10 FTE groot zijn en/of een omzet van minimaal 5 miljoen euro hebben.

Share this: